Företag / Event

"Kan varmt rekommendera Focus&Flow. David har nu under ett par månaders tid erbjudit kurser ett par dagar i veckan. Vi kan alla intyga att de både hjälpt oss med energi och fokus. Ett varmt välkommet tillskott i vår vardag." - Alexander Castro, VD Pocketsize, Malmö


Har ni mycket att göra, många deadlines men lite tid?


Det är otroligt vanligt idag att man har stillasittande jobb med hög stressnivå. Utbrändhet och problem med nacke och axlar hör lite till vardagen. Jag tror att det är därför Qigong har blivit så populärt. Qigongen erbjuder hjälp i precis de situationer som de flesta befinner sig i, inte minst i arbetslivet. Att få komma ifrån och göra Qigong mellan 10 och 50 minuter på jobbet kan hjälpa emot sjukskrivningar, ge en trevligare atmosfär och hjälpa oss att märka när vi blir stressade OCH lära oss vad vi kan göra för att snabbt stressa ned.

Kickoff, event, firmafest?


Hur skulle det vara att kunna sammansvetsa en grupp på 30 minuter? Att göra rörelse synkroniserat är lugnande i sig och är ett välbeprövat sätt att sammansvetsa en grupp människor snabbt! Många har hört talas om "mindfulness" och de flesta är nyfikna och uppskattar att prova nya saker med jobbet, speciellt om det är bra för hälsan.
Kontakta mig så berättar jag mer, jag skräddarsyr ett pass som passar för era behov!